Kuvaus

Oy Fram Ab on moderni ja monipuolinen arkkipainotalo joka tarjoaa asiakkailleen painotuotteiden valmistusta digitaalista- ja offsetpainotekniikkaa hyödyntämällä.
Näin asiakkaat saavat painotöilleen aina edullisimman vaihtoehdon tai haluamansa painotekniikan yhdestä ja samasta paikasta.

Brändinhallintaa ja painotuotteiden tilaamista varten asiakkaille voidaan räätälöidä Framin oma Printbox painotöiden tilaus- ja hallintajärjestelmä, jonka avulla asiakas voi tilata painotyönsä 24/7-periatteella ajasta ja paikasta riippumatta.

Käytännössä pystymme valmistamaan kaikki painotuotteet käyntikortista – kovakantisiin kirjoihin. Katso myös lisätiedot, jossa enemmän tietoa monipuolisista palveluistamme.Y-tunnus: 17303569

Päätoimiala: Painotuotteet, kirjapainot

Yhteystiedot

  • Korsholmanpuistikko 37
  • 65100 VAASA
  •  
  • (06) 320 9600
  •  
  • www.fram.fi
  •  
  •     

Perustamisvuosi

1910

Työntekijöitä

38

Ammattilaiset

Jyrki Mäkinen
Jyrki Mäkinen
Myyntijohtaja
Jukka Karppinen
Jukka Karppinen
Tuotannon esimies
Anne Mattila
Anne Mattila
Myyntisihteeri
Juha Palojärvi
Juha Palojärvi
Varatoimitusjohtaja
Jan Rosendahl
Jan Rosendahl
Toimitusjohtaja
Joakim Sjöström
Joakim Sjöström
Myyntipäällikkö

Jyrki Mäkinen

Myyntijohtaja

Email: jyrki@fram.fi

Jukka Karppinen

Tuotannon esimies

Email: jukka@fram.fi

Anne Mattila

Myyntisihteeri

Email: anne@fram.fi

Juha Palojärvi

Varatoimitusjohtaja

Email: juha@fram.fi

Jan Rosendahl

Toimitusjohtaja

Email: jan@fram.fi

Joakim Sjöström

Myyntipäällikkö

Email: joakim@fram.fi


Lisätiedot

Erityisosaaminen: Oy Fram Ab palvelee asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla sekä monipuolisella ja modernilla tuotantokalustollaan. Asiakasrajapinnassamme työskentelevät ihmiset omaavat alalta minimissään 20 vuoden kokemuksen, mikä merkitsee asiakkaalle asioinnin helppoutta ja luotettavuutta.

Käytössämme on 2 kpl 8-värisiä Heidelberg-painokoneita sekä 6 kpl digipainokoneita.
Näitä täydentävät monipuoliset jälkikäsittelylaitteet-, ja mahdollisuudet joiden avulla asiakkaalle kyetään tuottamaan työt alusta loppuun omana tuotantona ilman välikäsiä ja ilman kuljetuksiin syntyvää ylimääräistä aikaa tai kustannusta.

Jälkikäsittelyihimme kuuluvat mm. stiftaus (myös mappi), kirjaliimaus, erilaiset taitot, stanssaus, preeglaus, uv-lakkaus, laminoinnit, jne jne.

Edellä mainittujen painopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ns. painamisen kokonaispalveluita ja brändinhallintaa, johon on yhdistettävissä web-pohjainen Printbox tilaus- ja hallintajärjestelmä, varastointipalvelut sekä tuotteiden keräys-, pakkaus- ja lähetyspalvelut.

Myös postitukset ovat joka päivästä palvelutoimintaamme, saat siis painotuotteesi valmiiksi ”inkattuna” tai personoituna kimputettuna sellaisenaan, kuoritettuna tai muovitettuna . Halutessaan asiakas saa tuotteillensa myös jakelun joko rahtina, osoitteettomana tai osoitteellisena suoraan loppukäyttäjälle. Tämä nopeuttaa ja helpottaa asiakkaan painotyörutiineja merkittävästi ja antaa heille resurssia, jolloin he pystyvät keskittymään omaan ydintoimintaansa paremmin.

Oy Fram Ab on Joutsenmerkitty painolaitos, joten asiakas saa käyttää meillä painetuissa tuotteissa pohjoismaista ympäristömerkkiä – Joutsenmerkkiä, jolla hän pystyy viestimään myös oman yrityksensä arvoista painotuotteita tehdessään.