Kuvaus

On mainostoimistoja, digitoimistoja ja IT-taloja. Ja sitten on G-Works.

Emme ole vain digitoimisto, ja teemme enemmän kuin perinteinen mainostoimisto. Siksi puhumme itsestämme digimainostoimistona. Meiltä saat suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon samasta paikasta, yhden luukun periaatteella. Olemme ketterä kumppani, joka tarjoaa ratkaisuja.

Homman juju on siinä, että otamme asiakkaamme tosissamme. Emme tarjoa bulkkia, vaan tutustumme asiakkaisiimme sisältä päin ja pyrimme parhaalla tavalla käsittämään juuri heidän arvoketjunsa, yrityskulttuurinsa ja ansaintamallinsa. Kaikkein parasta jälkeä syntyy siten, että asiakkaan osaaminen yhdistetään meidän osaamiseemme.Y-tunnus: 2359498-0

Päätoimiala: Digitaalinen viestintä

Yhteystiedot

 • Museokatu 8
 • 00100 HELSINKI
 •  
 • 050 449 9581
 •  
 • www.g.works/
 • hello@g.works
 •  
 •     

Perustamisvuosi

2010

Työntekijöitä

10

Liikevaihto

470000

Asiakkuudet

 1. Boco IP Asiantuntijayrityksen toiminnassa korostuu arvokkuus ja luotettavuus: kaiken täytyy toimia pikselin- ja sekunnintarkasti. Se vaatii tarkkuutta, mutta on myös palkitsevaa. Olemme saaneet toteuttaa Boco IP:n kanssa www-sivuun liittyviä töitä sekä verkkomarkkinointikampanjoita.
 2. Celia-kirjasto Valtion erikoiskirjasto Celia.
 3. Heimo
 4. Hotelli- ja ravintolamuseo
 5. Janneniska
 1. Magisso
 2. Panimoravintola Bruuveri
 3. Perheyritysten liitto
 4. Perussuomalaiset Aloitimme yhteistyön kovassa nosteessa olevan puolueen kanssa vuoden 2012 kunnallisvaaleissa. Tämän jälkeen olemme tuottaneet puolueelle lukuisia sivustoja, kampanjoita sekä järjestelmiä.
 5. SEUL Suomen elektronisen urheilun liitto
 1. Saimaan Juomatehdas Saimaan Juomatehdas oli G-Works Oy:n ensimmäinen merkittävä asiakkuus jo vuonna 2010. Yhteistyö on jatkunut pitkään ja jatkuu edelleen. Yhteiselle taipaleelle on mahtunut lukuisia projekteja Facebook-kampanjoista WWW-sivuston uudistamiseen ja yrityksen sisäisiin palveluihin.
 2. Suomen Reserviupseeriliitto Ensin laitettiin kuntoon visuaalinen ilme, sitten www-sivut. Tämän jälkeen työtä jatkettiin luomalla järjestelmiä, joilla sadat jäsenyhdistykset voivat sähköisesti ilmoittaa toiminnastaan ja tapahtumistaan tulosten arviointia varten. Elävä, kehittyvä ja suuri liitto tarjoaa lukemattomia mielenkiintoisia haasteita, joiden kanssa työskennellä.
 3. VALOR Partners
 4. VERKE Eli Verkkonuorisotyön valtakunnallinen kehityskeskus.

Työt (4)

Ammattilaiset

Miikka Vento
Miikka Vento
Projektipäällikkö
Jarmo Keto
Jarmo Keto
Toimitusjohtaja
Jani Malino
Jani Malino
Tekninen Asiantuntija
Roope Sandberg
Roope Sandberg
Art Director, partner
Tuomas Velling
Tuomas Velling
Johtava ohjelmistosuunnittelija

Miikka Vento

Projektipäällikkö

Miikka hoitaa G-Worksin projektihallintoa ja myyntiä. Lisäksi Miikkan tontille tipahtaa usein copywriterin tehtäviä sekä konseptisuunnittelua.

Puhelin: +358 40 555 1186

Email: miikka@g-works.fi

Jarmo Keto

Toimitusjohtaja

Jarmo on G-Worksin kippari ja vastaa yrityksen suurista linjoista, strategioista ja siitä, että kurssi pysyy oikeassa suunnassa. Jarmo myös hoitaa pitkäaikaisia ja suuria asiakkuuksia.

Email: jarmo@g-works.fi

Jani Malino

Tekninen Asiantuntija

Tekniikan ihmelapsi Jani hoitaa G-Worksin ylläpitopalveluita ja niiden kehittämistä. Jani on omillaan palvelimen ääressä. Emme ole vielä löytäneet Janista verkkoporttia, mutta todennäköisesti sellainen jostain löytyy.

Email: jani@g-works.fi

Roope Sandberg

Art Director, partner

Roope on G-Worksin luova osa. Hänen kynästään (no, hiirestään) lähtevät kaikki graafiset elementit niin verkko- kuin printtipuolellekin. Lisäksi Roope on digitaalisen markkinoinnin rautainen ammattilainen.

Email: roope@g-works.fi

Tuomas Velling

Johtava ohjelmistosuunnittelija

Digitoimistomme johtaja Tuomas kaitsee otteellaan yrityksen ohjelmointituotantoa. Tuomaksella on hyppysissään myös ydinliiketoiminnan tuotekehitys.

Email: tuomas@g-works.fi